Thursday, January 16, 2014

Who's Who in Heartwarming? Rula Sinara & Amy Vastine

Hello everyone! It’s a game and giveaway day here at the Heartwarming blog so get ready for some fun! How well do you think you know the Heartwarming authors? You’re about to find out!

Today our ‘contestants’ are Amy and Rula. The Weather Girl and The Promise of Rain. A fated match if there ever was one :).

All you have to do is guess which of the following statement are true for Rula, Amy or both. Leave a comment listing the statement # and your answers in order. Later this evening, the correct answers (and winner) will be posted in the comments. The person who guesses the most correct answers will win one copy each book—The Weather Girl by Amy Vastine and The Promise of Rain by Rula Sinara—plus bookmarks! If multiple people tie, they will be pooled in a random drawing of one winner.

Ready? Go!

1. Had an umbrella hanging on her Christmas tree this year...just in case the forecast promised rain.
a) Rula
b) Amy
c) Both

2. Loves rainy weather.
a) Rula
b) Amy
c) Both

3. Has a large collection of monkeys.
a) Rula
b) Amy
c) Both

4. Once performed modified CPR on a frog drowning in her pool. Frog lived.
a) Rula
b) Amy
c) Both

5. Has an obsession with Tupperware and Office supplies. Organization rocks!
a) Rula
b) Amy
c) Both

6. Hates the smell of scented candles and crayons.
a) Rula
b) Amy
c) Both

7. Loves weather and natural disaster movies like Twister.
a) Rula
b) Amy
c) Both

8. Her heroine is always looking for an adrenaline rush.
a) Rula
b) Amy
c) Both

9. One of her characters was orphaned.
a) Rula
b) Amy
c) Both

10. Two of her children were born on the same day four years apart.
a) Rula
b) Amy
c) Both

11. Has never bought an umbrella.
a) Rula
b) Amy
c) Both

12. Has visited seven countries.
a) Rula
b) Amy
c) Both

13. Her favorite season is spring.
a) Rula
b) Amy
c) Both

14. Has scratched a rhino behind the ear to keep him relaxed.
a) Rula
b) Amy
c) Both

15. Her debut book includes a helicopter flight.
a) Rula
b) Amy
c) Both

16. Her debut book includes a hot air balloon ride.
a) Rula
b) Amy
c) Both

17. Her heroine takes bucket showers.
a) Rula
b) Amy
c) Both

18. Celebrated the first day of 2014 with a debut Harlequin Heartwarming!
a) Rula
b) Amy
c) Both

That's it? What are your guesses? Leave them in the comments for a chance to win a copy of each book, plus bookmarks!


www.rulasinara.com                            www.amyvastine.blogspot.com

11 comments:

  1. Oh, I love it! But I'm going to write my answers on a piece of paper here and wait for you to tell me the right ones. I know most of them. It's a perk of being a fellow blogger. Awesome, awesome game.

    ReplyDelete
  2. This is such a fun idea :) I love it! Good luck to the fans playing. I won't put my answers down here in case I tip anyone off- but I'm pretty sure I know the answer to the frog question- just sayin'

    ReplyDelete
  3. What a fun surprise on a Thursday!

    ReplyDelete
  4. Great, fun post!! I too will keep my answers hidden and see if I was right after they are posted. Awesome questions:)

    ReplyDelete
  5. I think I know some answers, but some I'd have to take a blind guess. All are interesting. Will love to see the answers.

    ReplyDelete
  6. Waiting for you two to reveal all! I'll bet I know who scratched behind the rhino's ear, uit I'd love to know who put the umbrella on the tree~
    We're so lucky to have both of you here!

    ReplyDelete
  7. Oh, man.....I just recently became acquainted with Harlequin Heartwarming so I don't know the answers to these questions yet. I would love to have won these books though. Sigh.

    ReplyDelete
  8. Hi Laurie and welcome to the blog! No prior knowledge needed :). It's all in the name of fun. Wild guesses are welcome :). And there'll be more chances to win Heartwarming books both here and on our Goodreads page (link in the right margin). Go for it! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I might get all of these wrong but here it goes:

      1) B; 2) C; 3) A; 4) A; 5) B; 6) B; 7) A; 8) A; 9) A; 10) B; 11) A;
      12) A; 13) C; 14) A; 15) A; 16) B; 17) A; 18) C

      Delete
  9. Hey Heartwarming sisters! Can't wait to see what your guesses are ;). I'm going to let this run very late...so anyone who sleeps early can check in tomorrow :).

    ReplyDelete
  10. Laurie, you did great! You got 8 correct and I'm so glad you gave it a shot because...you're the winner!!!! You've won a copy of both The Weather Girl and The Promise of Rain, plus bookmarks! Email me at rulasinara (at) gmail (dot) com with your mailing info.

    And because curious minds want to know ;)...

    Here are the correct answers:

    1) B - Amy had an umbrella ornament on her tree this year

    2) A - Rula...I've loved rain since childhood. Amy...not so much.

    3) B - Amy - Yes I love 'em, but Amy's the one with a collection lol. Gotcha!

    4) A - Rula - I blew in his mouth and pumped his little chest...he lived, but alas, he didn't turn into a prince. Probably the lack of lip contact.

    5) A - Yes, me again ;).

    6) A - Ever since my pregnancies I haven't been able to tolerate those scents! And they give me a headache.

    7) A - Gotcha again! I'm no Weather Girl, but I could watch Twister with Helen Hunt over and over.

    8) B - Amy - Because her heroine IS The Weather Girl :) Gotta love a storm brewing.

    9) C - Both of us! Can you name which ones? Read and find out ;)

    10) B - Amy! That's so cool. (Mine weren't on the same day 4yrs apart...but mine were all born on Tuesdays for some reason)

    11) B - Amy again! We're tricky right? A beautiful umbrella on her cover (and tree), but she's never bought a real one because she'd just lose it lol.

    12) B - Amy has visited 7 and I've been to 12

    13) B - Amy loves spring! (I love fall)

    14) A - Rula - LOL, yes I did. I was shadowing the vet at the Dallas Zoo at the time and she needed to draw blood. Scratching the rhino behind the ear kept him calm and near the metal gate. It really is soft back there.

    15) A - Rula, mine has the helicopter and....

    16) B - Amy's has the hot air balloon :)

    17) A - Rula - Yep, at the rustic camp of Busara, bucket showers are a way of life. A two bucket shower is a luxury.

    18) C - Both of us! The Weather Girl and The Promise of Rain are both Amy and my debut books and they released on New Year's! Here's to 2014!

    And that's all folks. I look forward to hearing from you, Laurie (I'll pass the info to Amy when you email).

    But I'd still love to hear how everyone else did with their guesses! Come on fess up...

    ReplyDelete